superbowl 51

Shikojnë Super Bowl 51 Online For Free.

FoxSports mund të presë një LiveStream e Super Bowl 51, mbushur me reklama. (gati) çdo sistem që ka një shfletues interneti - TV urtë, fletore, dhe vendosur kontenierë të lartë - mund të shohin lojë të përgjithshëm në lidhje me faqen e Fox Sport pa asnjë duhet të nënshkruaj, apo edhe për të hyrë në lidhje me faktet pako kabllor tuaj.

Kryesore një vërejtje listuar këtu është që ju thjesht nuk mund të edhe pse që me të vërtetë me të vërtetë dëshiron për të parë lojën e përgjithshme në këtë mënyrë gjithsesi të parë atë në smartphone? Ju do të duhet të jetë një klient Verizon wireless duhet të vërtetë ju doni të qëndrojnë tuned për lëvizje në smartphone tuaj. Në qoftë se e keni, ju mund të merrni app për ndoshta rrjedhin dhe produktet Android nëpërmjet aplikimit NFL Portable.

super Bowl 51 Lojë me baste dhe set-top kuti consoles

Ps dhe SlingTV konsumatorët janë për shkak të kufizimeve të certifikimit duke përdorur komunitetin Fox në Kolorado, por Xbox, vit, AndroidTV kanë qenë në pasuri. Kanë aftësinë për të vëzhguar të gjitha të mocionit nga pajisjen tuaj, edhe pse ju do të duhet për të marrë Fox Sport Të vazhdojë për aplikim në pajisjen tuaj të veçantë, por.

Eshte e premte, thotë ne jemi drejtuar zyrtarisht në fundjavë Superbowl. Nëse jeni të inatosur për të kapur patriotë prekur Falcons këtë fundjavë, ne kemi marrë ti i mbrojtur. Për shkak se ajo shpaloset pa këtë anëtarësim bezdisshëm kabllor të gjithë SHBA pëlqejnë filluar këtë të shtunë në 3:30 PST / 6:30 IS, ju do të merrni të gjitha të mocionit.

Over-the-ajër

Kur ju keni një antenë elektronike, ju jeni në gjendje për të (mundësisht) kapur lojë përgjithshme, në HD, mbi-the-atmosfera. Rruga ndryshon së bashku me lagjen tuaj, por ajo do të transmetohet në Filialin tuaj Fox në të sigurt 170 vende rajonale që janë shikimin.

Facebook Comments

Share this article

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!