Snoop Dogg të fus Tupac Into Rock & Roll Hall of Fame

Snoop Dogg do të jetë një për të fus Tupac Shakur në shkëmb & Roll Hall of Fame.

Snoop Dogg me siguri do të betohen në artistit fund rap Tupac Shakur drejtë në Rock & Roll Hall of Fame, ndërsa Pharrell Williams me siguri do të betohen në Nil Rodgers gjatë ngjarjes në Brooklyn muajin e ardhshëm.

Guri & Roll Hall prezantuar të mërkurën vizitorë shtesë që do të marrë në dorë prill 7 në Barclays Facility për të fus kursin e fundit të këtij viti.

Dhani Harrison me siguri do të betohen në Elo dhe gjithashtu Rub Monahan me siguri do të betohen në Udhëtim. Dikur zbuloi mysafir përbërë nga Neil betimit të reja në Pearl Jam, Jackson Browne betimit në Joan Baez, dhe gjithashtu Geddy Lee si dhe Alex Lifeson i Rush betimit në Po.

artist shtohen në veprimtarinë e këtij viti përbëhet nga Lenny Kravitz, Alicia Keys, Mary Chapin zdrukthëtar dhe edhe Indigo Girls.

Snoop Dogg të fus Tupac Into Rock & Roll Hall of Fame.

Facebook Comments

Share this article

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!