Jessica Alba's 'Honest' rrëmujë

Jessica Alba-së "Honest’ gabim.

Honest Co., një shumë-vlerësuar start-up bashkë-themeluar nga yllth Jessica Alba, kohët e fundit futi se ajo me siguri do të ndryshojë presidentin e saj me një profesionist nga Clorox, pasi ajo nuk mund të tregut të biznesit për çdo gjë e afërt për të saj të fundit është raportuar vlerësim të veçantë të $1.7 miliardë.

Thjesht më shumë se një vit më parë, pastrimi pastrues të firmës u gjet të përbëhet nga SLS, një përfaqësues shkumës përdorur në të gjitha llojet e produkteve të shtëpisë bërë nga Colgate-Palmolive, Procter & Gamble si dhe Seventh Generation, megjithatë përbëhej nga në listë kufizuar ndershëm-së. Firma prerazi refuzoi pretendimin, duke pohuar se e bëri përdorimin e SCS, nuk SLS. dyqane të drogës pretendojnë se SCS “përbëhet nga një sasi e madhe e SLS,” sipas Gazeta.

Ndershëm mbështetur historinë e saj, liruar Kundërshtimet pas kundërshtimeve shtesë duke e quajtur mbulimin hetimor Journal-së “i pasaktë,” “i pakujdesshëm” si edhe “skrap kërkimit shkencor.” Nëse kjo duket e njohu, ju jeni më shumë gjasa duke mbajtur parasysh se Theranos CEO Elizabeth Holmes përgjigj në thelb të ngjashme, kur e njëjta revistë vihet në pikëpyetje risi e saj të shqyrtimit të zhvillimit laboratorike. Theranos’ Laboratorët kanë qenë në fakt shuttered dhe gjithashtu krijuesi i tij poshtëruar palejueshme nga tregu nga autoritetet rregullatore qeveritare.

Honest heshtur riformuluar larje pastrues saj, si dhe transformuar emërtimin e saj si vend. Firma ka mbetur në të vërtetë për të mbrojtur me forcë zërat e saj të gjitha-natyrore, edhe kur të përballen me një numër të padive civile mbi etiketimin mashtruese pika dhe gjithashtu të marketingut pasaktë. thjesht 2 muaj mbrapa, ajo kujton pluhur organike fëmija ajo është shitur pothuajse 3 vjet mbi çështjet që ajo mund të shkaktojë infeksione.

Jessica Alba-së "Honest’ rrëmujë

Debati duket se në fakt ka ndikuar aftësinë e firmës për të rritur edhe më shumë fonde dhe varg në vetvete. A 2016 Strategjia IPO avullohen, dhe gjithashtu raportoi bisedimet e prokurimit me Unilever, Clorox dhe gjithashtu Titans të tjera të ndryshme të konsumatorëve dukshëm u ndërprenë. Për këtë ditë, biznesi në fakt ka ngritur më i madh se $200 milion në financim të përpiqet ende e ka në fakt kurrë fituar një fitim.

Kjo është një pikë për të keqparaqesë vetëm çfarë është në pastrimin e detergjentit tuaj, se sa mirë ekrani juaj dielli me të vërtetë vlerëson rrezet e diellit, apo nëse formula juaj natyrale fëmijës është e natyrshme apo jo. Pjesa më e madhe edhe më keq është duke bërë thirrje biznesin tuaj “Ndershëm Company,” duke e bërë stabilitetit dhe gjithashtu wholesomeness bazë brand name propozimin tuaj, pas dështimit keq për të furnizuar në atë siguri.

Një biznes i produkteve të konsumatorëve quhet e ndershme nuk mund të merrni larg me artikuj të marketingut si pelena dhe ushqim të mitur që zakonisht nuk janë vetëm atë që ata pretendojnë se janë për shumë kohë. Herët ose vonë, konsumatorët do të merrni zgjuar.


Fuqia famshëm i një bashkëthemelues si Alba dhe një CEO që në fakt ka bërë një emër për veten e tij, duke bashkëpunuar me individë të njohur si Kim Kardashian (Shoedazzle) si dhe avokati Robert Shapiro (LegalZoom) do të marrë vetëm një fillim-up deri tani. Ajo ka për të jetuar deri në emrin e saj, emri i saj brand, reputacioni i saj në internet.

Facebook Comments

Share this article

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!