Blac Chyna për Mbështetje Tyga asnjë fëmijë

Blac Chyna Kërkesat Kjo Tyga Pays asnjë fëmijë Supports.

3/29/2017 8:06 AM PDT.

Chyna të thirrur Tyga me sa duket nuk paguajnë asnjë mbështetje fëmijëve, dhe gjithashtu për të zvarritur Kardashians drejtë në qendër të luftës së tyre.

 

Chyna shkarkohen në babain e saj foshnjore shumë herët të mërkurën në mëngjes, duke deklaruar … “Është qesharake tani për mua !!! Por kur Tyga dhe pala n **** më përjashtuan !!! Dhe ata donin të shohin mua të dështojnë ! lol Dhe 2 bluar nga pluhuri !!!!! Nuk ka mbështetje fëmijëve!”.

 

Greva Snapchat saj në Tyga ishte i ngarkuar me referime duket arbitrare– disa është e vështirë për të deshifroj– ende faktor i saj i përgjithshëm është i qartë: ME PAGUAJ, B ****!

 

Black China sulmuan Kardashians, si dhe– “Kështu që të shkojnë të informojë Kylie, dhe gjithashtu Rob! Lidhur me llogarinë tonë boy! Shkak kjo është arsyeja e vetme unë jam kontaktuar ur f ** ass!”.

 

Tyga nuk paguajnë individët ka absolutisht asgjë krejt të ri, ende Chyna nuk është zgjidhja për këtë status … pa dyshim.

 

Blac Chyna për Mbështetje Tyga asnjë fëmijë?

Facebook Comments

Share this article

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!