Eddie gjata

Bishop Eddie gjata vdiq nga një kancer agresiv.

Kisha ka konfirmuar se gjatë vdiq pas një betejë me një “formë agresive e kancerit.”

Gruaja e tij, Vanessa gjata ka shtuar: “Edhe pse kalimi i tij lë një boshllëk për ata prej nesh që e donte shumë, ne mund të festojmë dhe të jenë të lumtur për të, duke e ditur se ai është në paqe.”

Gjatë muajve të fundit, Kohë të gjatë ka qenë në lajme në mënyrë të përsëritur për humbjen e tij drastike në peshë, dhe u konfirmua se ai ishte ndeshur me një pazbuluar “Sfida shëndetësore.” Ai njoftoi publikisht shtatorin e kaluar se ai ishte me të cilat përballet “Sfida shëndetësore” pasi ai mund të thotë më se figura e tij zvogëlohet shpejt ishte për shkak të një dietë të papërpunuara vegan.

Më poshtë është deklarata e lëshuar nga re misionare e lindjes Kisha Baptiste njoftuar vdekjen e Peshkopit Eddie Long,:

LINDJA E RE FESTON jetës së Peshkopit Eddie L. LONG PAS TIJ TRANZICIONI Atit tonë Qiellor
LITHONIA, GA - e diel, janar 15

New lindjes Missionary Baptist Church feston jetën dhe trashëgiminë e Peshkopit Eddie L. Të gjatë i cili tani është shëruar shpirtërisht dhe në shtëpi me Zotin. Bishop gjata, Pastor i lartë i Lindjes së Re, kaloi nga kjo jetë në fillim të dielën në mëngjes, pas një luftë trim private me një formë agresive të kancerit. Si një njeri i Perëndisë me anë të besimit të palëkundur, Bishop gjata ruajtur angazhimin e tij për Atin tonë Qiellor kur ai shpalli se kanceri nuk do të vrasin besimin e tij dhe as shpirtin e tij. Zonja e Parë Plaku Vanessa gjata, gruaja e peshkopit të gjatë e të 27 vjet ofruar në vijim.


“Unë jam i besuar me anë të besimit tim në Zot se burri im tani është pushimi në një vend më të mirë. megjithëse, Kalimi i tij lë një boshllëk për ata prej nesh që e donte shumë, ne mund të festojmë dhe të jenë të lumtur për të, duke e ditur se ai është në paqe.”

Thellësisht e angazhuar në kishën e tij, edhe në ditët e tij të fundit, Bishop gjata dha mesazhin e tij të fundit për lindjen e re si ne çuar në 2017. Ai i tha kishës që Perëndia tashmë është duke punuar në favorin tonë dhe atë që ne kemi qenë duke u lutur për të u shfaq tashmë. Në largimin e tij, marrim se dhe si anëtarë besnikë të Lindjes së Re, ne lavdërojmë Perëndinë për jetën e peshkopit Bai. Peshkopi Gjata ishte i njohur si një nga udhëheqësit fetare më me ndikim në botë. Ai qëndroi i fortë si një ndërtues të Mbretërisë, lideri pioniere, dhe Changer revolucionare mendja. Kohë të gjatë ishte një njeri familjar dhe udhëheqësi shpirtëror i cili ishte i respektuar dhe të dashur për pasionin e tij për të unapologetically dhe guxim predikuar ungjillin e Jezu Krishtit. Të gjatë të frymëzuar mijëra besimtarëve nëpër botë me anë të shërbesës së tij globale që fjalë për fjalë ndryshoi jetën. Përmes betejës së tij tokësore, Peshkopi gjata besonte se Perëndia ishte një herë duke përdorur atë për të ndihmuar të tjerët të shohin fuqinë e Shpirtit të Shenjtë nëpërmjet dashurisë New lindjes shfaqet atij dhe lutjet panumërta dërguar nga të tjerët nga çdo cep të earth.Bishop Eddie L. gjatë ishte 63 vjeç. Ai la pas gruan e tij të bukur, Zonja e Parë Plaku Vanessa gjata, 4 fëmijët Eric, Edward, Jared dhe Taylor dhe 3 nipërit. Familja ju faleminderit të gjatë për lutjet tuaja, Ngushëllimet dhe mesazhet e dashurisë. Familja vlerëson përkrahjen dhe respektimin e privatësisë së tyre, si ata të përgatiten së bashku me lindjen e re, për shtëpi të shërbimit do të nderojë Peshkopin e gjata. data dhe të tjera detajet do të shpallet në të ardhmen e afërt.

Facebook Comments

Share this article

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!