Bella Hadid dhe Selena Gomez Fall për fundjavë.

Bella Hadid dhe Selena Gomez Fall për fundjavë.

Komentet janë jashtë për këtë post.

më shumë histori nga TMZ:

Bella Hadid beson Selena Gomez bëri e saj të pista nga takim The Weeknd prapa shpinë të saj.

Burime të afërta me Bella kur tregon TMZ Ajo ndihet e tradhtuar, sepse ish i saj dhe Selena tëri pothuajse menjëherë pas Bella dhe Weeknd përfundoi lidhjen e tyre.

Ja ku ajo merr interesante. Ne jemi duke thënë se ishte në të vërtetë Bella i cili tërhoqi spinën 2 muaj më parë, sepse marrëdhënia bi-bregdetare ishte shumë e vështirë. megjithatë, lënduar shpërbërjes.

Bella Hadid dhe Selena Gomez Fall Për Weekend2.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • Evernote
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Blogger
  • Tumblr

Image Burimi @musbizusblog
Bella Hadid dhe Selena Gomez Fall për fundjavë. @tsbrenterprises

gjithashtu interesante … një burim Selena thotë se gjëja mes Selena dhe Bella ish është 2 muajshe. Ata madje kaluan pushimet së bashku.

Bella është veçanërisht e zemëruar për shkak se ajo dhe motra e Gigi ndihmuar Selena kur ajo ishte në skids që merren me çështjet e shumta emocionale dhe të tjera.

Dhe ka më shumë. Pavarësisht nga marrëdhëniet 2-mujore, Selena nuk shqiptoi një vrimë për të përgjuar në lidhje me atë për Gigi, kush është shoqja e saj më të mirë. Gigi dhe Bella vesh në lidhje me atë kur panë pics në TMZ. Dhe kjo është kur Bella unfollowed Selena në Instagram.

Si një burim Bella vënë atë, “Dhënia e Bella dhe Gigi një kokat lart do të ishte gjëja më e respektueshme dhe e ndershme për të bërë … por unë mendoj se është vetëm Hollywood.”

Share this article

Komentet janë të mbyllura.

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!