Amazon.com, Inc.

Stoqet Amazon Falls

Rreziku duhet të dëmtojë financat Amazon si organizata ka filluar të ndeshen me stresin e duhur për lejimin sa duket blerjen mbizotëruese e fakes në lidhje me sistemin. Ka pasur 000 promovimin në Amazon, mbi 100,000 shitësit me të madhe të të hyrave se $100, organizata tha.

Dhe sot se AWS është konvertuar në një kompani të madhe në të drejtën e, Amazon është duke prodhuar të ardhura të vërtetë se mund të shfrytëzojë për mundësi të mëtejshme.

Pajisja cloud computing furnizon një kompani shumë më fitimprurës për Amazon. Si kompani e shitjes me pakicë Shtetet e Bashkuara vjen me një fitim operativ prej 5 përqindja e AWS online të shitjeve vjen me një fitim operativ prej për qind të AWS shitje online.

“Unë besoj se ne do të përmirësojë rritjen e kufirit në pjesën e dytë të gjithë vitit,” Eksperti i pjekur web në Raymond James, Aaron Kessler, ka deklaruar në “Mbyllja Bell.”

megjithatë, sistemi cloud që është çelësi kishte 7 zvogëlimin e çmimeve në dhjetor.

fitimet Amazon: Tremujori i katërt Q4 2016

Festat ardhurat ra mungojnë objektivat.

EPS: $1.54 një pjesë vs. $1.35 ndryshuar parashikuar me një vlerësim konsensus Thomson-Reuters.
Të ardhura: $43.74 million vs $44.68 milion parashikuar nga Reuters
Amazon ardhurat Web-Services:$3.536 million vs $ 3.6 milion parashikuar nga FactSet
ndihma Q1: $ dhe në mes të $33.25 milion 35.75 million vs. të ardhurat e $35.95 milion parashikuar nga Reuters

Kjo është deri në ekuivalente numrat vit më parë, të $1 per-aksion në $35.75 milionë në të ardhura.
Organizata internet pakicë inxhinieri deklaruar fitimet e tremujorit të katërt që mundë të ekspertëve’ Objektivat e të premten, por të ardhurat që ra mungon kuotat. Ndihma potencial që ishte nën vlerësim tipik është dhënë edhe nga ajo.

mbi 4 për qind është ulur pas orarit.

Organizata e lirë shpenzimeve ka investuar në strukturë dhe projekte për të përmbushur deri ngritje nevojën sa më shumë blerjen shkon në internet. Amazon mban kompani marrjen nga tregtarët konvencionale, që janë dyqane përfundimtare nga mijëra.

Megjithatë ajo ofron fushata të vërtetë kanë shpenzimet e lirë, një “Çmimi për të bërë biznes,” specialist financiar John Olsavsky deklaruar.

“Zona e të ardhurave e lënë pas dore mund të jetë ndryshimi i vazhdueshëm për të qenë me të vërtetë një treg palë e tretë,” Eksperti i pjekur me pakicë në Morningstar, RJ Hottovy, tha CNBCis “Mbyllja Bell.” “Ndërkohë që ndodh, ju nuk jeni marrë vetëm si pjesë e të ardhurave brenda.”

energjik ” përmbushur ” shitësit rritur 70-për qind në 2016, Olsavsky deklaruar.

Shtetet Amazon:

“Akuzat anijeve juaj janë të lidhur me përshkallëzimin në të cilat [arritur nga Amazon] pjesë, të cilat zhvillimi i modeleve të Amazon-arritura,” Olsavsky deklaruar.

Njëzet e tre objekteve të reja kënaqësi brenda pjesës së dytë të të gjithë vitit, Award-nominuar School unike mjaft të kënaqur me ekspertizë të shtrenjtë, Match dhe produkte Alexa, dhe rritja në Indi ishin në mesin e mundësive Amazon, organizata deklaroi në konferencë. normat në valutë të detyruar organizatën.

Amazon kuzhinier Jeff Bezos përqendruar në arsimin fillor, plan angazhimi i të biznesit, duke vënë re se ” programi është regjistruar nga qindra e një numër të pabesueshëm të njerëzve të freskëta paguar në vetëm një vit më parë.” Bezos është bundling ofruesit në konsideratë fillore, për të siguruar që klientët të cilët dikur thjesht matura në Amazon për botimet, veshje dhe teknologji tashmë janë të gatshme të marrin sende ushqimore e produkteve në shtëpi dhe informacion elektronik.
“njerëzit kryesore janë tani në gjendje për të zgjedhur nga më shumë se 50 mijë produkte me dy shpërndarjen -ditore - 73 për qind që nga viti 2015 lart,” Bezos thuhet në një deklaratë. “Movie Primar është bërë në dispozicion në fushat dhe gjatë 200 kombe. Sot primar të përfshira 18 qytete të freskëta, që do të thotë mijëra më shumë njerëz sot të marrë një -Time anijeve.”

Facebook Comments

Share this article

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!