Home / social media /

Dëshironi të dini si të merrni faqen tuaj Found, Search Engine Optimization mund të ndihmojnë.

Dëshironi të dini si të merrni faqen tuaj Found, Search Engine Optimization mund të ndihmojnë.

Dëshironi të dini si të merrni faqen tuaj Found, Search Engine Optimization mund të ndihmojnë.

Komentet janë jashtë për këtë post.
Web është një lloj si një labirint. Ka shumë gjëra që ju mund të bëni për të ndryshuar gradën e faqen tuaj në motorët e kërkimit. Ky artikull është këtu për t'ju ndihmuar të bëni vetëm atë. Kur ju jeni duke punuar me SEO për faqet ju duhet të përpiqet që të ketë një shumë të artikujve që janë të shkurtër dhe për të njëjtën gjë në vend të një artikull që është e gjatë. Faqet e gjata janë peshuar më pak të lartë se ato të shkurtër nga motorët e kërkimit. gjithashtu, shumica e përdoruesve të internetit të preferojnë për të lexuar artikuj të shkurtër në vend se ato të gjata. Sigurohuni që të përdorni tags header. Nëse keni nevojë për të, përdorni CSS për të ndryshuar madhësinë e tyre. Search engines dashuri headers dhe përdorimin e tyre si një mjet për të renditet një faqe interneti. Gjithashtu, shfrytëzojë H1 ose H2 tags për informacion të rëndësishëm në lidhje me mallrat ose shërbimet tuaja. Kur zgjedhjen e një emri domain, të zgjedhin atë që është mend lehtë dhe ka një emër që ka diçka të bëjë me atë që ju janë shitur. Një emër i paharrueshëm është e rëndësishme, sidomos për njerëzit që të gjeni përmbajtjen tuaj nëpërmjet faqet e mediave sociale. spiders search engine nuk e kuptojnë URL në të njëjtën mënyrë njerëzit bëjnë. Ju dëshironi që të mbani mend këtë kur ju krijoni URL tuaj. Referencat për numrat e faqeve dhe seanca vetëm do të ngatërruar merimangë. Të jetë i sigurt për të krijuar një emër të veçantë për URL e çdo faqe. Edhe më e preferueshme, përdorni një fjalen dhe sigurohuni që ajo rrjedh edhe. Shmangni përdorimin e Flash qoftë se ju dëshironi të aplikoni SEO. Flash mund të marrë pak kohë për të ngarkesës dhe pastaj nuk do të jetë në gjendje për të shkuar përpara në crawlers search engine. Kjo do të thotë se teksti i një skedar Flash nuk do të merrni për të indeksuar. Për të bërë një motor kërkimi optimizuar faqe, përmbajtja duhet të shikohet nga motorët e kërkimit. Përdorni tags përshkruese titullin për të siguruar që të gjithë motorët e kërkimit do të jetë në gjendje për të kuptuar përmbajtjen e faqen tuaj te internetit. Mbani tekstin tuaj poshtë për të 60 karaktere ose më pak, pasi shumë motorë kërkimi të shfaros material në atë pikë. pas 60 karaktere, motorët e kërkimit të peshojnë kushtet më shumë. Ofrojnë transkriptet për video dhe audio përmbajtjen që ju postoni në faqen tuaj. Search engines pastaj mund të përdorni ato për të lehtë të gjeni përmbajtjen tuaj dhe t'ju çoj në rezultatet e kërkimit. para fillimit, hulumtimit fjalë kyçe tuaj. Duke ditur që fjalë kyçe për të përdorur do të ju ndihmojë të marrë vëmendjen që ju dëshironi për artikujt tuaj. Keyword hulumtim mund të mos e dini se çfarë njerëzit janë në kërkim për në kategoritë tuaj. Ju pastaj mund të përdorni këto kushte për të rritur renditjen tuaj nëpërmjet search engine optimization. Ndërsa kjo mund të duket e qartë,, ju patjetër duhet të regjistroheni faqen tuaj te internetit me çdo motor kryesor kërkimi. Kjo është diçka që ju do të duan të ketë bërë menjëherë. Herë në pak kohë, kontrolloni për të të jetë i sigurt që ju të gjeni faqen tuaj të lehtë. Ju mund të keni për të shkuar disa faqe të thellë, por ju patjetër doni të siguruar faqen tuaj është ende duke u njohur. Nëse ju doni të jenë të suksesshme, provoni duke i dhënë një sitemap video dhe video në faqen tuaj. Videos janë të mëdha për të marrë mesazhin tuaj të gjithë. Mbani video postuar në faqen tuaj me etiketimin e duhur duke përdorur fjalë kyçe. Ndërtimi i një sitemap video dhe ta dërgojë atë. më në fund, shtoni video për të gjitha faqet kryesore streaming për shikuesit shtesë për të gjetur. pastaj, ju vetëm mund të presin për konsumatorët për të marrë në kontakt me ju. Është e rëndësishme për të hetuar format e reklamave. Duke bërë punën tuaj SEO mund të mos jetë gjithmonë e fortë sa të ndikojnë në renditjen e kërkimit në mënyrë të konsiderueshme. Këto reklama do të ndihmojë me të vërtetë të rritur trafikun tuaj. vet faqja Google reklamat mund të sjellë në një shumë të shikuesve. Fokusimi në mastering strategji një SEO në një kohë. Është thjesht e pamundur të bëhet një ekspert në çdo teknikë, sepse ka vetëm shumë. Kur ju zgjidhni atë që duket të jetë një përshtatje të mirë për kompaninë tuaj, ju mund të eksplorojnë atë gjerësisht dhe të bëjë më të madhe kapacitetet e saj.
Dëshironi të dini si të merrni faqen tuaj Found, Search Engine Optimization mund të ndihmojnë.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • Evernote
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Blogger
  • Tumblr
Kur shkruani paragrafin e parë e një faqe interneti, përpiqen për të shkruar fjali hyrëse të cilat mund të shërbejnë si HTML përmbajtje meta përshkrimit në tags. Kjo përmbajtje është ajo që disa motorë kërkimi do të përdorë në rezultatet faqet e tyre. Nëse ju nuk përdorni përmbajtje të mirë në këto vende, përpjekjet tuaja SEO mund të vuajnë. Një faqe e plotë e lidhjeve të vetëm kurrë nuk do të shikohen më shumë se një herë. lidhjet tuaja duhet të shkrihen në përmbajtjen tuaj në të gjithë vendin. Search engines shpesh injorojnë faqet Lidhje dhe lexuesit nuk kanë asnjë interes në to. Ju mund të ketë më shumë përmbajtje profesionale duke e lidhur përmbajtjen tuaj në tekst. Përfshijnë ngjarje të rëndësishme aktuale në përmbajtjen tuaj. Kjo ndihmon për shkak se ajo sjell në trafik që nuk mund të ketë qenë kërkuar në mënyrë specifike për produktin tuaj. Kjo gjithashtu mund të bëjë faqen tuaj të japin më shumë informacion për njerëzit që vizitojnë shpesh. Ju duhet të përqëndrohet në prodhimin e përmbajtje interesante për njerëzit, kur ju jeni duke menduar rreth search engine optimization. Sigurisht, ju doni motorë kërkimi për të marr në fjalë kyçe, por mbani në mend se bots nuk do të blejnë ndonjë gjë nga ju. Teksti në faqen e internetit duhet të jetë e thjeshtë për të lexuar. Nëse bots nuk mund të lexojnë faqen tuaj, ju do të humbni të rangut. Fokusi i juaj SEO duhet gjithashtu të jetë në frazat kryesore, jo vetëm në fjalë kyçe. Sa shpesh ju kurrë kërkoni me vetëm një fjalë? Zgjidhni frazat që kanë potencial për të sjellë konsumatorëve në rrugën tuaj. Sigurohuni që keni informacion që është lokal në tekstin tuaj si duke thënë “vende tona kanadez ketë shitje këtë javë!” ” në vend të “Ne jemi duke pritur një shitje! ” Pyetni ushtrinë e çdo domain keni blerë për faqen tuaj që është nën-pritur të përpara faqen e mëparshme për domenin e ri. Kjo do të thotë që përdoruesit mund të trokitje e lehtë në bookmarks të vjetra për të marrë faqen tuaj të re. Nëse host tuaj nuk do ta bëjë këtë, vendosni një përcjellim automatike në faqen tuaj të vjetër për të marrë përdoruesit për domenin tuaj të tanishme. Search engines të gjetur gjatësinë mesatare vizitë në vendet e, dhe të përdorin këtë informacion si pjesë e algorithm rangut. Shto çfarë Vincent Flanders quan “përmbajtja e heroinës” në faqen tuaj në mënyrë që njerëzit do të rri përreth dhe xhiruar deri përmbajtjen tuaj në vend që të lënë faqen tuaj. Tani ju duhet të marrë disa kohë për të dhënë këto ide provoni. Ju duhet të keni durim, dhe pastaj ju do të merrni rezultate të mëdha.

Faqet Post

Share this article

Komentet janë të mbyllura.

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!