Strategjia Marketing Email

Suksesshëm Email Marketing Solutions Për të levave Strategjitë juaj.

Komentet janë jashtë për këtë post.

Interneti ka krijuar shumë mënyra të reja për bizneset në tregun e produkteve dhe shërbimeve të tyre për klientët. Një mënyrë për të krijuar një bazë të fortë, lidhje të qëndrueshme mes biznesit dhe konsumatorit është me anë të email marketing. Nëse ju doni të shfrytëzuar këtë fuqi për biznesin tuaj, shikoni këshilla dhe informata të përshkruara më poshtë.

Sigurohuni që në email vetëm njerëzit që ju e dini. Nëse ju postës marrësit panjohura, email-it tuaj mund të perceptohet si spam. Ata nuk do të dinë se kush jeni, dhe ata nuk do të kujdesen se çfarë ju jeni shitur. Kjo paqartësi mund të çojë në një fshirje e-mail, e cila është një humbje e dy klientit dhe kohën.

Zgjidh një audiencë të synuar. Kur ju keni disa lexues, të përpiqet të marrë ato për të marrë miqtë e tyre për të nënshkruar. Ju duhet gjithashtu të jetë i sigurt që ju keni një lidhje regjistroheni dërguar në email-it tuaj. Kjo do të ndihmojë klientët tuaj ekzistues dërgoni një lidhje për miqtë e tyre. Baza juaj e emailit të vërtetë mund të rritet në këtë mënyrë.

Nëse ju dëshironi të filloni email marketing, sigurohuni që ju keni lejen e marrësit tuaj për të dërguar atyre mesazhe. Nëse ju nuk e bëni, ankesat që ju jeni spamming njerëzit do të rritet, dhe që mund të shkaktojë që ju të humbni konsumatorët.

Përdorni një testim / B të linjave tuaj subjekt për të testuar efikasitetin. Split listën tuaj të postimeve në dy pjesë në mënyrë të rastësishme. Dërgo një version të linjë tuaj subjekt për një gjysmë dhe një version tjetër në gjysmën tjetër. Kjo ju lejon të dini se cilat linjat e subjektit janë të suksesshme dhe të cilat kanë nevojë për disa punë.

Mos të spam bazën tuaj të konsumatorëve; marrë leje për të dërguar email. Konsumatorët nuk do të ju merr seriozisht në qoftë se ju të spam ata ose dërgoni atyre çdo gjë që ata nuk e kërkojnë. Disa thonë se ata mund të përfundojnë të mos dëshiron për të punuar me kompaninë tuaj më gjatë.

Është e rëndësishme që strategjia juaj është e vazhdueshme. Është shumë e rëndësishme që të jenë këmbëngulës, duke dhënë një mesazh të lexuesit tuaj do të gjeni të dobishme. Humbur këmbëngulje në një audiencë painteresuar jo vetëm është një humbje e kohës tuaj, por ajo gjithashtu do të fyejnë njerëzit.

Me kalimin e kohës, smartphones do të bëhet medium që abonentë tuaj përdorin për të lexuar email tuaj. Për shkak se rezoluta e ekranit është më e ulët në këto pajisje, ju keni një hapësirë ​​të vogël me të cilin për të punuar. Kuptoni kufizimet që pajisjet mobile kanë, dhe për të gjetur mënyra për të punuar rreth tyre.

A nuk e vënë informata të rëndësishme në imazhe kur dërguar email. Shumica e klientëve email që janë jashtë këtyre ditëve do të filtruar nga imazhet automatikisht. Mesazhi juaj do të bëhet i pamundur për të lexuar nëse imazhet nuk shfaqen si duhet. Gjithmonë përdorni tekst të qartë për pjesë të rëndësishme të buletinit, dhe përfshijnë tags përshkruese alt për imazhe në rast se disa lexues nuk mund të shohin ato.

Para se të shtuar një person në listë tuaj të postës elektronike, gjithmonë të kërkoni për lejen e tyre. Njerëzit mund të konsiderojë që të jetë një spammer në qoftë se ju nuk e bëni këtë. Nëse ofruesi juaj email pranon ankesa të mjaftueshme, ata mund edhe të bjerë për shkeljen politikat e tyre spam-.

Herë pas here përzierje formatin tuaj deri për të shtuar personalitetit. Nëse ju zakonisht përdorin HTML formatimit për mesazhet tuaja, pastaj herë pas here përdorni formatimin e tekstit të thjeshtë në vend. Shfrytëzues juaj do të kushtoj vëmendje për këtë e-mail pak më të ndryshme, sepse ju mund të keni zgjedhur një format të ndryshëm për një njoftim të rëndësishëm.

Një tip i rëndësishëm në lidhje me email marketing është që të ketë adresat e sakta mail. Ajo mund të jetë një humbje kohe që të ketë për të resend email dhe gjej adresat nga mesazhet e shumta të kthyer, kur adresat ishin të pavlefshme. Kjo është vetëm një njeri pa vlerë kohë.

Të jenë të sigurt plani juaj email marketing ka një mundësi për Unsubscribing ose të zgjedhur nga. Edhe pse të dërguar postë elektronike në thelb është i lirë, ata ende mund të marrë paratë nga xhepi juaj. Përveç se, duke i lënë përdoruesit pa një mënyrë të lehtë për të hequr veten nga lista juaj mund të shkaktojë që ata të etiketojnë dhe të raportojnë mesazhet si spam, të cilat mund të jenë të dëmshme për reputacionin tuaj dhe mund të rezultojë në dënime apo listat e zeza të domenin tuaj.

Mbani në mend se email marketing është e gjitha për ndërtimin e reputacionin tuaj. Të jetë i kujdesshëm i synimeve të dhënësit lexuesit e gabuar, prerja qoshet ose duke përdorur taktika që lënë një shije të keqe në gojën e popujve. Karakteri i biznesit tuaj është në rrezik, kështu që ju duhet të bëni të sigurtë që ju mbani këtë në mend.

Personalizuar email marketing tuaj do ta bëjë atë më të rëndësishëm në sytë e lexuesit tuaj. Nëse ata besojnë se ata janë duke u trajtuar si “konsumatorëve # 13992”, në vend se dikush me interesat dhe dëshirat e veçanta, ata do të fshini vetëm email dhe për të unsubscribe nga lista juaj. Duke iu drejtuar klientit duke përdorur emrin e tij apo saj e parë është një hap shumë i lehtë personalizimit. Ju duhet të kuptoni kur, pse dhe se si ata të regjistruar në email tuaj. Përdorin atë si pjesë e mesazhit tuaj të postës elektronike.

Gjithmonë korrigjoj bocat gazetat tuaja para se të emailing ato për klientët. Është joshëse të mos e marrin këtë hap themelor drejt profesionalizmit për shkak mail mund të dërgohet jashtë në mënyrë të shpejtë. Një email është një mënyrë shkakësore e komunikimit, e drejtë? Mendohu perseri! E-mail që ju shkruaj është i përfshirë në strategjinë tuaj të marketingut, dhe ajo duhet të trajtohet me të njëjtën rëndësi si ndonjë nga fushatat e tjera tuaja të marketingut.

Tregoni lexuesit tuaj “Gëzuar ditëlindjen!” Shto një vend në formën tuaj për të zgjedhur në ku ata mund të shtoni ditëlindjen e tyre dhe pastaj ju mund të dërgoni atyre një përshëndetje të automatizuar. Ky hap i lehtë mund të bëjë klientët të ndjehen mirë, veçanërisht në qoftë se ka një ulje apo promovim i përfshirë me përshëndetjen e tyre.

Nëse kompania juaj ka zhvilluar një praktikë e quajtur para fillimit të programit të marketingut tuaj të postës elektronike, atëherë mbani email tuaj të ardhshme në përputhje me atë etiketimin themeluar. Përdorni një temë identike ngjyra dhe layout për çdo email, dhe sigurohuni që të përfshijë logon e biznesit tuaj në të gjitha mesazhet tuaja. Kur ju të zhvilloni një reputacion pozitiv përmes markë tuaj, emailet tuaja janë të ngjarë të jetë marrë me sukses më të lartë.

Me Internet vazhdimisht duke zgjeruar, kjo është shumë e vërtetë se potenciali për biznesin është e pafund. Email marketing është një teknikë emocionuese të reja për marketing që të gjitha bizneset duhet të konsiderojë si një metodë e krijimit dhe ruajtjen e marrëdhënieve me klientët e tyre. Të përdorni të mirë këshilla në këtë artikull kështu që plani i marketingut tuaj e-mail do të ketë sukses.

Share this article

Komentet janë të mbyllura.

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!