3 SEO Tips

Search Engine Optimization: Pse Mastering është e rëndësishme për biznesin tuaj.

Komentet janë jashtë për këtë post.

Edhe pse shumica e bizneseve tashmë kanë një vend në internet, shumica e tyre nuk e marrin kohë për të vërtetë të bëjë atë punë për ta. E drejta e search engine optimization do t'ju lejojë të merrni vënë re më shumë. shumica e njerëzve që vizitojnë faqen e internetit, më shumë fitim ju do të grabujë në. Vazhdo leximin për të mësuar se si ju mund të zgjedh faqen tuaj.

Ju duhet të jepni densitet fjalen vëmendje kur optimizuar faqe për motorët e kërkimit. Përdorimi i përgjithshëm i fjalë kyçe në çdo faqe të caktuar duhet të jetë më pak se 20 përqind.

tags header duhet të përdoret me forcë. Që ju nuk dëshironi headers që janë shumë të mëdha, ju mund të zbatojë CSS për të zvogëluar madhësinë. Search engines bëjnë përdorimin e tyre për të ndihmuar të rangut faqen tuaj. Aspektet më të rëndësishme të faqes tuaj, si shërbim apo produkt që ju jeni duke ofruar, duhet të konsiderohet me ose H1 dhe / ose klikoni H2.

Ju duhet të shesë veten për të tjerët si një specialist në fushën tuaj. Ky është një mjet fitimprurës internet marketing. Ndërtimi i një faqe interneti ngrohtë që synon klientelë të interesuar në specialitet tuaj, atëherë përdorni SEO praktikat më të mira për të çojë ata në të. Duke bërë kështu, sigurohuni që faqja juaj është përqëndruar në nevojat aktuale të këtij audiencë të synuar, jo vetëm në perceptimin tuaj të nevojave të tyre.

Një hartë faqe për faqen tuaj të biznesit është një pjesë e rëndësishme për çdo strategji SEO. Kur ju keni një hartë vend kjo e bën një merimangë motor kërkimi më të mirë në zvarritje faqen tuaj. Një faqe e madhe mund të kenë nevojë më shumë se 1 harta në faqe. Si një udhëzues, të përpiqet për të qëndruar në 100 lidhjet për çdo hartë.

Kur vjen koha për të përmirësuar trafikun tuaj, filloni nga redaktimi përmbajtjen e saj. Vizitorët nuk do të qëndrojnë gjatë në një vend, nëse ata nuk janë duke fituar informacion, që do të thotë marrjen e përmbajtje relevante që do të përzënë trafikut.

Krijo një hartë vend për faqen tuaj te internetit për të ndihmuar indeksi i madh motorët e kërkimit secilën nga faqet e sitit tuaj. Këto harta e bëjnë të lehtë për të gjetur ndonjë subpage në faqen tuaj. Edhe nëse faqja juaj është vetëm një vrimë në mur në krahasim me gjigandët si Amazon, një hartë vend bën mrekulli për tuaj search engine optimization.

Mëso të gjithë ju mund të për mediat sociale dhe se si ajo mund të përfitojnë planifikimin tuaj SEO. Ka më shumë se vetëm vendet e njohura, të tilla si Twitter, kuisje, dhe Facebook. Shumë faqet e rrjeteve sociale të kujdesem për grupe ose interesa të specializuara, të tilla si të krishterë apo fotografisë. Join ato përkatëse dhe përdorimin e tyre për të ndihmuar në promovimin e ofertat tuaja.

Nëse jeni duke kërkuar për të rritur praninë sitit tuaj, ju duhet të bëni të sigurtë që ju të regjistroheni për listim të lirë lokal përmes Google dhe Yahoo. Shërbime të tilla si këto do të sigurojë publicitet falas, e cila nga ana do t'ju sjellë më shumë vizitorë e internetit dhe të ekspozimit. Çdo mënyrë për të marrë më shumë publicitet, pa shpenzimet e parave është një domosdoshmëri.

Është një gabim që të përpiqet për të mësuar dhe zbatuar çdo fushë të SEO që ekziston. Që nuk ka minuta jo vetëm të mjaftueshme në një ditë për të mësuar të gjitha teknikat SEO, zgjidhni një që duket premtuese dhe të bëjë më të madhe të kësaj zone.

Mënyrë që ju të optimizuar biznesin tuaj për klientët tuaj është e njëjta logjikë që duhet përdorur në optimizuar atë për motorët e kërkimit. Shumë të biznesit janë në dijeni të këtij fakti.

Join Dhomën lokale të Tregtisë dhe Better Business Bureau për të mirë renditjen search engine. BBB dhe Dhoma e Tregtisë zakonisht përfshijnë lidhje me anëtarët e tyre. Këto lidhje do të ju ndihmojë me kërkime lokale. gjithashtu, ju do të keni një përfitim shtuar në se njerëzit kanë më shumë gjasa të besimit të një faqe interneti që është vlerësuar mirë nga Better Business Bureau.

faqet e mediave sociale nuk duhet të neglizhohet për qëllime SEO. YouTube e bën të lehtë për të përfshirë video e demonstratave apo karakteristikave te produktit, ndërkohë që Facebook dhe Twitter ofruar ndërveprim të drejtpërdrejtë me klientët tuaj.

Mos hezitoni të punësojë një kompani të kualifikuar SEO për t'ju ndihmuar të zgjedh faqen tuaj. SEO kompanitë të zgjedh faqen tuaj për të rangut të lartë në faqet search engine rezultat (SERPs). Kompanitë shpesh të drejtuar promovime në paketat e tyre search engine optimization.

Si ju shkruani fjalë kyçe tuaj, mos harroni të mendojnë si një konsumator do të. Mendoni se çfarë lloj të kërkimit pyetje një person real do të përdorë.

Një motor kërkimi krijuar me parametra të caktuara i jep individit aftësinë për të lehtë të rritur performancën e tij ose motorin e saj të kërkimit. Për të përsosur ato rezultate, provoni duke përdorur komandat të caktuar që mund të ndihmojnë përdoruesit të gjeni në rezultatet relevante.

Një emër domain që përdoret jep faqen tuaj një të rangut më të mirë, kështu që bëni këtë në qoftë se ju doni për të tashmë kanë një gradë të lartë faqe. Search engines japin peshë shtesë për emrat e domain që janë regjistruar për më shumë se dy vjet. Kërkojnë nga domains që janë rënë kohët e fundit, dhe të shohim nëse disa nga emrat e listuara mund të jetë një përshtatje të mirë për faqen tuaj.

faqja juaj renditet më e lartë nëse një person qëndron më gjatë në faqen tuaj. Shto çfarë Vincent Flanders quan “përmbajtja e heroinës” në faqen tuaj në mënyrë që njerëzit do të rri përreth dhe xhiruar deri përmbajtjen tuaj në vend që të lënë faqen tuaj.

Për të përmirësuar radhët search engine tuaj, gjeni dhe të publikojnë të gjitha informatat relevante që ju mund të për të ngrohtë e zgjedhur të tregut. Si një shembull, në qoftë se ju keni një blog në lidhje me thurje, përfshijë artikuj rreth llojeve model, komente libër dhe se si për të është. Duke siguruar nje teresi përmbajtja, ju bëni atë më shumë të ngjarë një përdorues do të gjeni faqen tuaj në krye të Listat.

Lidhja faqet brenda faqen tuaj është një mënyrë e madhe për të zgjedh faqen tuaj. Këto lidhje duhet të jenë të lidhura me fjalë kyçe kështu që ju mund të merrni renditjen më të lartë. Përdor fjalë kyçe në shënjestër. Bëni fjalë kyçe tuaj si unike si ju mund të mendoni.

Të krijuar faqe të ndryshme portë që janë relevante për faqen tuaj dhe të biznesit. Search engines crawlers duhet të marr në çdo gjë që faqja e juaj ka për të ofruar. Duke përdorur faqet portë ndihmon për të marrë një shumëllojshmëri të trafikut nga origjina të ndryshme e cila ndihmon për të përmirësuar të rangut tuaj.

Vetëm duke pasur një vend nuk është e mjaftueshme sot. Ju duhet të sigurojë që faqen tuaj te internetit është e optimizuar. Aq më lehtë është për të gjetur faqen tuaj te internetit, klientët më të mundshme që ju do të keni. Përdorni këshilla që ju keni lexuar për të përmirësuar dhe për të pompimit deri faqen tuaj në mënyrë që ajo punon për ju.

Faqet Post

Share this article

Komentet janë të mbyllura.

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!