email Marketing

Quick Email Marketing Strategjitë që do të prodhojë rezultate të mëdha

Komentet janë jashtë për këtë post.

Shumica e bizneseve të reja nuk janë të vetëdijshëm për etikë profesionale të duhur të biznesit në email marketing. Mbajtja email tuaj profesionale mban klientët tuaj duke kërkuar para për gazetat tuaja të marketingut. Lexoni këtë artikull për disa më shumë këshilla të marketingut email.

Gjithmonë kontrolloni mesazhet tuaja email për çdo drejtshkrim apo gabime gramatikore para se ta dërgoni atyre. Korrigjuar ndonjë email apo problem newsletter që mund të keni. Ju duhet gjithashtu të testojë Layouts e-mail tuaj për të siguruar se janë shfaqur si duhet në shfletues të ndryshme dhe pajisjet. gjithashtu, në qoftë se ju përdorni lidhjet e-mail, sigurohuni që ata nuk janë të thyer.

Bëni klientët tuaj të parashikojnë ardhjen e gazetën tuaj në adresën e tyre duke e përdorur atë për të ofruar atyre Speciale ekskluzive dhe markdowns. Kur ju të dërgoni këto lloj pagese, jo vetëm që do të gëzojë lexuesit tuaj të marrin pjesë, ata mund të referohen miqtë e tyre. Konsideroni duke i dhënë zbritje edhe më të mëdha për ata lexues që bëjnë referohen konsumatorë të rinj.

Provoni formate të ndryshme email. Fillimi i emailet tuaj duhet të përfshijë informacion të ri dhe oferta. Provoni të përdorni formate të ndryshme të kuptoj se cila prej tyre merr më shumë përgjigje. Pasi ju të gjeni atë që punon, vazhdojnë të përdorin atë. Në këtë mënyrë lexuesit tuaj e di saktësisht se çfarë të presin dhe ku ata mund të gjejnë atë që ata do të donte për të lexuar.

Mos dërgoni email me adresat e rastit apo njerëz që nuk e kanë autorizuar që ta bëjnë këtë. Njerëzit në përgjithësi shih email padëshiruar si spam dhe fshini ose të injorojë ato pa marrë kohë për të lexuar ato. Shkelja e ISP-në tuaj ose politikat e web host mund të çojë në katastrofë e madhe.

Në fund, qëllimi i marketingut dixhitale është për të bërë një shitje. Çdo email ju dërgoni duhet të sjellë lexuesit tuaj një hap më afër për të bërë një blerje. Informacione Share në një produkt krejt të re, të flasim rreth asaj se si të përdorin një produkt të vjetër ose të ofrojnë një promovim të veçantë.

Në mënyrë që të sigurohet që çdo klient të vetëm në listën tuaj ka dhënë lejen e tyre për ju të email atyre, ju duhet të keni konsumatorët të zgjedhin-në në listën tuaj dy herë para se ta dërgoni mesazhin e parë. Kjo ndihmon për të siguruar që konsumatori është legjitime interesuar në marrjen e email tuaj. Ajo gjithashtu ndihmon për të mbajtur email biznesit tuaj nga të qenit të shikohet si spam.

Një email marketing në javë duhet të jetë e mjaftueshme për të ruajtur komunikimin me klientët tuaj. Shfrytëzues juaj shpesh do të merrni disa mesazhe në ditë dhe janë shumë të zënë në jetën e tyre. Dërgimi i disa email një javë në fund mund të rezultojë në njerëz fshirjes atë që ju të dërgoni edhe pa marrë një vështrim të duhur dhe të marrë parasysh përmbajtjen tuaj të vështirë të krijuar.

Në përgjithësi, mos dërgoni mesazhe të rëndësishme të marketingut email pranë afateve pushime. Gjatë këtyre kohëve, njerëzit janë të ngjarë të jenë të preokupuar me çështjet personale, verim, dhe përmbytjet nga degët e ndryshme të tjera. Sigurisht, si gjithmonë ka përjashtime nga ky rregull. Disa shembuj të kësaj janë fushatat rast i specifike të tilla si Speciale Zi e premte.

emailet tuaj duhet të përmbajë një nxitje. Subscribers do të jetë më shumë gjasa për të ekzekutuar një veprim të caktuar në qoftë se ata ndjehen sikur ka diçka në të për ta. Si një shembull, për t'u dhënë atyre të anijeve të lirë kur ata urdhërojnë më shumë se $50 me vlerë të mallrave ose shërbimeve direkt nga një lidhje në faqen tuaj.

Ju gjithmonë duhet të ketë leje para se të dërgonte email dhënë për njerëzit. Nëse ju nuk e bëni këtë, njerëzit do të shohin si një spammer dhe thjesht do të fshijë të gjitha emailet tuaj ose ndoshta çabonuar nga faqja e juaj. veç, kur ofruesin tuaj të email merr ankesa të mjaftueshme nga njerëzit, ata mund të bjerë për shkak të ju shkelur politikat e tyre, kur është fjala për postë të pavlerë.

komunikimet tuaja email duhet të ketë thirrje për veprim. Email ju dërgoni duhet të drejtpërdrejtë tregojnë marrësit se çfarë ata duhet të bëjnë. Sigurohuni që çdo lidhje që përfshijnë janë të qarta dhe lehtësisht të ndotur. Ju mund të përsërisin këto seksione duke përfshirë edhe ato në të dy krye dhe në fund të mesazheve tuaja.

Tuaj të zgjedhë-në duhet të ketë një fushë për konsumatorët’ emrat e parë në fund të fundit. Kjo ju lejon për të trajtuar çdo klient individualisht në email, personalizuar mesazhin tuaj. Email që ju të dërgoni të tyre do të dalë jashtë, sepse marrësit nuk do të ndjehen krejt në mënyrë anonime.

Mundohuni të bëni mesazhi në email tuaj të tingëllojë disi personal. Kjo do ta bëjë atë më shumë të ngjarë që konsumatorët do të lexoni çdo mesazh, pa rritje mërzitur të njëjtën përmbajtje të vjetër. Ju mund të rrisë edhe më tej ndikimin e-mail tuaj duke i dërguar ato nga dikush me një pozicion të rëndësishëm në kompaninë tuaj, si presidenti apo pronari.

Getting vizitorëve që vijnë në faqen tuaj te internetit për të nënshkruar për listat e postimeve tuaja është një mënyrë e shkëlqyer për të ndërtuar listën tuaj të abonimit. Kanë një lidhje lehtësisht të dukshme në faqen tuaj për njerëzit që të kërkojnë përditësime tuaj me e-mail.

Gjithmonë korrigjoj bocat email tuaj me kujdes para se të dërgonte ato. Kjo mund të duket si një gjë e qartë për të bërë, por ndonjëherë njerëzit harrojnë për të bërë atë. Ju mund të jetë duke menduar se kjo është vetëm një email. Por kjo është e gabuar! Është me rëndësi që email marketing juaj të ketë një profesionist, paraqitja e lëmuar.

Send nga Happy Birthday dëshiron të abonentëve. Shto një fushë në shenjën tuaj deri formë që lejon abonentë të hyjë në ditëlindjen e tyre në qoftë se ata duan të në mënyrë që ju mund të dërgoni atyre përshëndetje të automatizuar. Kjo mund të bëjë që klientët tuaj të ndjehen të dashur dhe në veçanti do të bëjë ata të ndjehen kështu që nëse ju jepni atyre një zbritje ose kupon.

Gjithmonë të marrë leje të klientit para se të fillojë dërgimin e tyre email. Kur ju të email klientët tuaj, pa i pyetur ata, ata mund të mendojnë se ju jeni një spammer dhe nuk lexoni ato. më keq, njerëzit do të zgjedhin nga lista juaj en masse, dhe ju mund të keni llogarinë tuaj email anuluar për abuzim.

Kur ju të dërgoni postë elektronike në listë tuaj të postës elektronike, siguruar se ngjyra juaj markë dhe logo janë shfaqur. Shfrytëzues juaj do të jetë i njohur me logot tradicionale të kompanisë suaj dhe do të shoqërojnë ngjyrat dhe harton që ju përdorni në faqen tuaj te internetit me biznesin tuaj. Që konsumatorët shpejt do ta kuptojnë se mesazhi është nga ju, ka një shans shumë më të mirë mesazhi do të lexohet në vend të fshihen.

Ky artikull ka treguar ju se është e nevojshme që të ketë rregulla të mirësjelljes duhur kur është fjala për email marketing. Kur ju nuk e respektojnë klientët tuaj, ata do të largohen listën tuaj të postës elektronike. Përdorni këshilla të këtij neni për të bërë konsumatorët e kënaqur.

Share this article

Komentet janë të mbyllura.

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!