Facebook Marketing

Facebook Marketing Efekte Për tregtarët dhe bizneset e vogla.

Komentet janë jashtë për këtë post.

Facebook Marketing është një mjet i madh për pronarët e bizneseve të vogla për të apeluar në një audiencë më të madhe, ndërsa duke fituar vërejtje për mallrat ose shërbimet. Për shkak se ajo është më e lehtë për t'iu përgjigjur direkt për klientët, një marrëdhënie mund të ndërtohet lehtë. Lexoni këshilla në këtë artikull kështu që ju mund të përdorni Facebook marketingut për të mirë të aftësisë tuaj.

Nëse ju nuk kanë asgjë të vlefshme për të thënë për audiencën tuaj, mos thuaj asgje. Njerëzit nuk duan për të vizituar faqen tuaj dhe të trajtohet me informacion që është e padobishme dhe / ose datë. në qoftë se ju nuk keni asgjë të rëndësishme dhe unike për të folur për, provoni lidhjet ndarjen ose video që janë në të njëjtën ngrohtë.

Dërgo Facebook faqen tuaj një temë me të vërtetë të fortë. E di çfarë lidhje tuaj dhe do të mbajë atë në pamjen grafike e faqes tuaj. mbaj mend, ju keni një shans të bërë një përshtypje të shkëlqyer të parë në mysafirët tuaj të re në Facebook. Për të kthyer ato në tifozët e vërtetë, ju keni marrë për të dhënë nga ngarkesa e parë faqes.

Është e rëndësishme që të ketë një shumë të pasuesve, kur duke përdorur Facebook si një mjet marketingu. Ju duhet të ketë 5,000 Tifozët apo më shumë para se ju me të vërtetë të fillojnë të investojnë në marketing. Pasi që ju goditi pragun, ju do të shihni se juaj kokat kursit të konvertimit drejt qiellit.

Nuk krijojnë Njoftimet që janë shumë kohë të gjatë. Ndërsa ju mund të keni një ton të informacionit për të ndarë, askush nuk do të duan të hidhem nëpër 1,000 fjalë për të marrë deri në pikën. Mundohuni të mbani të gjitha shkrimet tuaja sa më e shkurtër, por sigurohuni që ato janë të mirë-shkruar. Ju dëshironi që njerëzit të jenë në gjendje për të kuptuar idenë kryesore.

Mbani postimet tuaja relevant. Nëse ju bëni pajisje kuzhine, çdo gjë që ju të postoni në lidhje duhet të ketë diçka të bëjë me kuzhinë. Nëse ju postoni shumë për gjëra të parëndësishme, tema e faqes tuaj do të merrni humbur dhe linjë tuaj fund mund të ndikohet si rezultat. Është e rëndësishme për të qëndruar në temë.

Hapi i parë kur është fjala për krijimin e një fushatë Facebook marketing është që të shkruani qëllimet tuaja. Çfarë saktësisht ju doni për të dalë nga të gjithë punën tuaj të vështirë? A doni për të rritur fitimet? A doni për të mbajtur konsumatorët besnikë? A doni për të krijuar marrëdhënie?

Pasi ta keni krijuar një llogari në Facebook, është shumë e rëndësishme për ju që të jetë mjaft aktiv. Nëse ju nuk postoni çdo material, si mund të presim që njerëzit të mbeten të interesuar. Videos, fotot dhe postings rregullt janë vetëm një pjesë e asaj që ju do të duhet në qoftë se ju doni të bëni të mirë në Facebook.

Have fun me tuaj Facebook Marketing. Kjo duket si një tip i rastësishëm, por me të vërtetë është shumë e rëndësishme. Shumë njerëz qasen Facebook marketingut si një punë të rëndë. Eshte, por toni juaj nuk mund të jetë shumë serioze. Kjo është një medium social ku njerëzit mblidhen që të ketë një kohë të mirë duke folur. Në qoftë se markë juaj ndjehet si një shkop në baltë, ju nuk do të merrni më shumë tërheqje.

Ju duhet të konsiderojnë punësimin e dikush për të trajtuar Facebook strategjinë tuaj të marketingut. Facebook është bërë shumë konkurrues kohët e fundit për shkak të shkallës së lartë të përdorimit, dhe për shkak të kësaj ajo mund të jetë e vështirë për një amator për të krijuar një faqe të cilësisë që mund të qëndrojë jashtë. Nëse ju nuk ndiheni rehat në Facebook kjo është ndoshta bast tuaj më të mirë.

Pyetni njerëzit e tjerë që ju e dini për këshilla në lidhje me Facebook në qoftë se jeni të ri për të. Facebook ka qenë rreth e rrotull për shumë vjet tani, dhe në sajë të kësaj, shumë njerëz kanë mësuar shumë rreth asaj se si në mënyrë efektive për të optimizuar një faqe në faqen e internetit. Ju do të ngjarë të jetë i habitur se sa shumë ka për të mësuar.

Get emrat tuaj markë të siguruara në Facebook. Facebook është një komunitet i madh dhe gjithnjë në rritje. Nëse jeni me fat sa të ketë një emër që nuk është marrë, siguruar atë sa më shpejt si ju mund të. Ti nuk e di kur dikush mund të marr vetëm këtë emër dhe ju do të jetë e fat.

Përmbajtja Post rregullisht. Bizneset që nuk përditësimin Facebook fare supozohet ndonjëherë të pakësuar ose nga biznesi. Bizneset që të krijoni rrallë shihen si çinteresuar apo shumë të rastësishëm. Provo dhe pas disa herë në javë për të qëndruar të freskët në mendjet e njerëzve, pa qenë atje çdo ditë të vetme.

Përdorni sondazhe të angazhohen audiencën tuaj dhe për të marrë këshilla të madhe të marketingut. Nëse ju shihni se shumë njerëz nuk janë të simpati një nga metodat tuaja të marketingut, ajo mund të jetë koha për një ndryshim. Kjo është një mënyrë e madhe për të gjetur se çfarë përdoruesit tuaj duan dhe të përpiqet tuaj më të mirë për të dhënë atë për ta.

Mos vendosni ndonjë imazhe në kopertinën e faqes tuaj që nuk janë me cilësi të mirë dhe / ose nuk janë të rëndësishme për biznesin tuaj. Ju mund të shihni një foto të bukur që ju mendoni se njerëzit do të duan, por kjo nuk do të bëjë ndonjë kuptim për të postoni atë në qoftë se ajo nuk ka të bëjë me atë që ju janë shitur.

Facebook Ads

Provoni Facebook reklama. Postimi në faqen tuaj do të merrni vetëm ju deri më tani. Për të arritur më shumë në kanalin tuaj të veçantë, ju duhet të blini disa reklama në Facebook. Këto reklama nuk janë të shtrenjta dhe shpejt mund të rrisë pasuesit tuaj dhe shitjet tuaja.

Konsideroni të investuar në Facebook Ads. Ju mund të paguani një tarifë të ketë një numër të caktuar të përdoruesve në shënjestër Facebook shihni shpalljen tuaj. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të marrë më shumë abonentë për faqen tuaj. Ju do të merrni rezultate më të mira në qoftë se ju ofrojnë një zbritje për të abonentëve të reja apo të organizojnë një dhuroj.

Provoni duke përdorur Facebook ads. reklama e paguar nëpërmjet Facebook mund të ndihmojë biznesin tuaj, sepse ata ju lejojnë të synuar audiencën tuaj në mënyra të ndryshme. Ju jeni në gjendje të përcaktojë gjininë, grupmosha, vend, dhe më e audiencës tuaj. Ju mund të jetë aq ngushtë apo të gjerë si ju pëlqen kur specifikuar nevojat e tyre. buxheteve të fushatës dhe çmimet e ofertës për të provuar sa më shumë tituj, images, dhe ad kopje si ju pëlqen. Nëse fushata juaj nuk punon, ju mund ta ndalojë atë menjëherë në mënyrë që ju të mos shpenzoj tepër në të.

Për shkak të aftësisë për të përdorur mesazhet përzier-mediat, “pjesë” dhe komentoni mbi faqet, dhe për të krijuar një dialog mes klientët dhe të biznesit, Facebook Marketing është një mjet i fuqishëm. Përgjimi në fuqinë e Facebook mund të bëjë më të lehtë për të apeluar për një më të gjerë, audience më të ndryshme. Mos harroni këto këshilla për të përfituar tuaj!

Faqet Post

Share this article

Komentet janë të mbyllura.

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!