social media / 344 mesazh i gjetur

Si për të ndërtuar listën tuaj të postës: The (Better Than) Ultimate Guide

Komentet janë jashtë për këtë post.
Çfarë është më fitimprurëse klikoni biznesin tuaj mund të synuar? Kjo nuk është "si,"ndiqni, shtoni në karrocë, buy now, or confirm purchase. The most profitable online click is subscribe. Learn how with this helpful guide to build your email lists. Continue readingThe post How to Build Your Email List: The (Better Than) Ultimate Guide appeared first on Content Marketing Institute. Content Marketing Tools and Technology – Content Marketing Institute

3 Taktika e hulumtimit konsumatorëve për të ndihmuar krijimin e përmbajtjes

Komentet janë jashtë për këtë post.
Kompanitë përqendruar në klientët e tyre të 60% më e dobishme se sa ato që nuk janë klient-centrike. Imagine what could happen to your marketing if your content was customer-focused. These three steps can help you do that. Continue readingThe post 3 Customer Research Tactics to Help Content Creation appeared first on Content Marketing Institute. Content Marketing Tools and Technology – Content Marketing Institute

Ju duhet të optimizuar përmbajtjen për Google AMP dhe Facebook nenet çastit?

Komentet janë jashtë për këtë post.
Duke menduar për optimizuar përmbajtje për Google AMP dhe Facebook nenet çastit? Le të shikojmë në pro dhe kundër, and the four questions you should ask. Then use three tools to ensure that your site lives in a mobile-friendly world. Continue readingThe post Should You Optimize Content for Google AMP and Facebook Instant Articles? appeared first on Content Marketing Institute. SEO – Content Marketing Institute

Say Cheese për këto 7 Pa pagesë Stock-i fotografive Faqe

Komentet janë jashtë për këtë post.
Images tërheqë më shumë vëmendje dhe mirëkuptim nga lexuesit tuaj se sa teksti i vetëm. Here are seven sites that won’t bust your budget (they’re free) and will help boost your audience’s willingness to consume your content. Continue readingThe post Say Cheese for These 7 Free Stock-Photo Sites appeared first on Content Marketing Institute. Content Marketing Tools and Technology – Content Marketing Institute

Këtë javë në Marketing Content: Çfarë do të thotë Fake News për Marketing Content?

Komentet janë jashtë për këtë post.
Këtë javë, djemtë diskutojnë fitim e mundshme të një përmbajtje të marketingut mega-agjencisë dhe të eksplorojnë tendencat e reja podcasting. They also look at what’s boosting paid news subscriptions, rants, raves and an example of the week from Butterball. Continue readingThe post This Week in Content Marketing: Çfarë do të thotë Fake News për Marketing Content? appeared first on Content Marketing Institute. Social Media – Content Marketing Institute

Këtë javë në Marketing Content: Google përcakton Pop-Mbi Punishment

Komentet janë jashtë për këtë post.
Djemtë shqyrtuar qëndrimin ndëshkues Google në njësi ad që përmbajtja me sy të errët, the future ofbad advertising,” and the value proposition of YouTube’s new Backstage experience – plus rants, raves, and our example of the week. Continue readingThe post This Week in Content Marketing: Google Lays Down Pop-Over Punishment appeared first on Content Marketing Institute. SEO – Content Marketing Institute

Must-Have listë e plotë për krijimin vlefshme Përmbajtja

Komentet janë jashtë për këtë post.
Great strategji përmbajtje është mbi të gjitha duke marrë supozim nga e ekzekutimit në mënyrë që përmbajtja krijuese mund të lulëzojë. To help get all of the details straight, consider adopting the Creating Valuable Content™ Checklist. Continue readingThe post Must-Have Checklist to Creating Valuable Content appeared first on Content Marketing Institute. SEO – Content Marketing Institute

Automating Ndërveprimet tuaja të konsumatorëve: Get gati për Chatbots

Komentet janë jashtë për këtë post.
Chatbots mundësojë marketers për të bërë diçka që ne kemi qenë vetëm ndonjëherë në gjendje të ëndërrojnë për të bërë: personalize content delivery and have meaningful conversations with customers at scale. Consider these pros and cons of chatbots. Continue readingThe post Automating Your Customer Interactions: Get Ready for Chatbots appeared first on Content Marketing Institute. Content Marketing Tools and Technology – Content Marketing Institute

4 Mënyrat Sales ekipit tuaj mund të ndihmojë juaj Content Marketing

Komentet janë jashtë për këtë post.
Unë kam vënë re një shkëputje serioze në bizneset e sotme. There is nousanymore, no connection between one department and another. Oh, sure, you may have the best team-management platform, and have task-setting and in-team communication down to an art. But is every member of your team regardless of department working with all you have provided to get the best possible results? The biggest gap exists between sales and content marketing. The two should go together like peanut butter and jelly, yet they don’t. The biggest gap exists between sales & #contentmarketing says @seosmarty.Click To Tweet Nothing will better arm […]

Si për të mbajtur Google Nga ndëshkuese Content juaj botohet njëkohësisht

Komentet janë jashtë për këtë post.
Duplicate përmbajtja ka qenë një çështje që Google ka filluar godet atë vite më parë (pothuajse 10, Lopë e shenjtë!). If you’re an internet veteran like me, you are extremely careful about having sites being penalized in search rank for anything. Duplicate content is the easiest penalty to explain: Do not copy content from others; do not create multiple sites with the same copy. If you do, Google will penalize you in search rank. Simple, e drejtë? kohët e fundit, content syndication has come into play for both sales and our own public-relations efforts. The old developer in me instantly was like, “RED FLAG, […]

Pin atë në Pinterest