Home / social media /

B2B Lead Generation Secrets: Këshilla Për Gjenerimi kryeson më të mira.

Secrets B2B Lead Generation Këshilla Për Gjenerimi i kryeson më të mira

B2B Lead Generation Secrets: Këshilla Për Gjenerimi kryeson më të mira.

Komentet janë jashtë për këtë post.
  A keni një biznes të vet tuaj? A jeni të dëshpëruar për të sjellë në të çon të reja? Pa një formë të brezit të rregullt të çojë, një biznes lehtë mund të fillojnë të ngecë. Për të marrë veten çon të reja, këshilla në këtë artikull mund të ndihmojë. Sigurohuni që faqja juaj ulje është gati për vizitorët para se të gjenerojë një shumë të çon premtuese. faqja juaj ulje duhet të përmbajë të gjithë informacionin e duhur dhe mundësitë për të blerë ose shkarko. Nëse faqja juaj ulje është ndërtuar mirë, ju do të keni një mundësi shumë më të madhe të konvertimin e çon tuaj në shitje. Shko te rrjeteve ngjarjet në komunitetin tuaj. të çojë brez nuk është vetëm për email, ads, dhe mediat sociale. Është gjithashtu në lidhje me marrjen komunikim personal dhe të drejtpërdrejtë. Hit si shumë ngjarje të rrjeteve që ju mund të, sidomos ato që lidhen me audiencën tuaj të synuar. Kjo është një nga mënyrat më efektive të çon gjeneruese. A nuk para-gjykuar të çojë mbledhjen teknikë tuaj. Edhe pse ju mund të mendoni se ju nuk do të merrni rezultate të mëdha, apo jeni tepër të sigurt për suksesin, ju nuk mund të jetë i sigurt. E vetmja mënyrë për të ditur nëse gjenerata juaj çojë po punon është për të vënë atë në veprim, pa paragjykime në lidhje me rezultatet e. Search engine optimization, ndërsa organike, është e gjitha për brez të çojë, si dhe. si? bazë tuaj në shënjestër të konsumatorëve është në kërkim fjalë kyçe të ngrohtë specifike. Nëse ju jeni i synimeve të dhënësit fjalë kyçe të drejtë me të gjitha faqet tuaja dhe përmbajtje, atëherë ju jeni gjenerimin e të çon të reja. Kjo merr kohë, por është një proces që duhet të jetë gjithmonë në veprat. qartë, kur gjenerimin e të çon, ju jeni duke punuar në përputhje me një buxhet dhe nuk mund të ndjekin çdo sipërmarrje. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që ju keni një buxhet të caktuar dhe se ju jeni gjithmonë duke i kushtuar vëmendje të mundësive zbritje kur është fjala për promovimin. Kjo u tha, sigurohuni që paratë janë shpenzuar me mençuri. bazë tuaj të konsumatorëve do të jetë besnik për ju dhe të ju ndihmojë të merrni çon të reja. Ju mund të përshpejtojë këtë aspekt të të çojë brez duke bërë gjëra të ndryshme. Për shembull, ju mund të filloni një program referimi. Programet e referimit shpërblejë bazën tuaj të tanishme të konsumatorëve për të ndihmuar ju të gjeni konsumatorë të rinj atje. Mos kini frikë për të marr në telefon. Shumë njerëz të frikësuar për të bërë një thirrje për të krijuar një të çojë. Ata mendojnë se është e ngjashme me Telemarketing bezdisshëm. Por në qoftë se ju keni marrë një zgjidhje për një problem një kompani është duke pasur, ju patjetër do të merrni kohë telefonike me dikë. Edhe në qoftë se kjo nuk është një thirrje e gjatë, zinin atë dhe për të marrë një takim për të vazhduar bisedën. Përmbajtja Building në faqen tuaj të sigurt merr kohë. Nëse ju merrni të frustruar dhe të harrojmë për të bërë këtë shpesh, atëherë asgjë nuk është duke shkuar për të vërtetë punojnë për ju. Keep up me postimi përmbajtje të re, dhe përmbajtje interesante do të tërheqë njerëzit. Gjithmonë sigurohuni që ju kurrë nuk e vënë këtë strategji në anën. Shiko për grupet e plumbit që punojnë në zonën tuaj lokale. Këto janë grupe të përbërë nga pronarët e bizneseve të ndryshme që ndajnë të çon me njëri-tjetrin. Ju do të jetë i habitur se sa një landscaper ose dentisti, ose mësuesi mund të përfitojnë brez të çojë. Në atë kohë, ju mund të dëgjoni klientëve të flasim për toothaches, kështu që ju mund të kthehen favor. Të mbajë një parti për burimet tuaj më të mirë të referime. Bëjnë atë vlerë, ndërsa e tyre për të treguar deri, duke siguruar ushqim të madh, pije dhe argëtuese. Në qoftë se ju tregoni atyre se ju vlerësojmë ndihmën e tyre, ata do të vazhdojnë për të ju sjellë të çon dhe ju të gjithë do të përfundojnë më mirë për marrëveshje mes jush. Sigurohuni që të mbani tubacionit të çojë në lëvizje në çdo kohë. Kjo do të thotë që ju duhet të bëni taktikat udhëhequr brez në baza ditore. Ajo mund të marrë një shumë të çon për të marrë vetëm një për të kthyer në një klient, kështu që ju duhet një burim të mirë të tyre në çdo kohë. Sigurohuni që ju të kuptoni se çfarë ju shpresë për të fituar nga përpjekjet tuaja të brezit të çojë. Nëse keni qëllime në biznesin tuaj, ju duhet të kenë qëllime të ngjashme kur është fjala për ndërtimin e saj. E di se si keni ndërmend për të mbledhur të çon, se sa ju duhet për çdo shtytje dhe si të përdorin ato. Sigurohuni thirrjet tuaja për veprim në faqet e të gjithë sitit tuaj janë të qartë. Çfarëdo që ju jeni shitur, folks duhet të jetë i vetëdijshëm për atë që ata janë duke kërkuar në. Ju duhet të postoni përmbajtje të qartë, pa rrëmujë në mënyrë që njerëzit të kuptojnë. Kurrë mos dal ose nënvlerësojnë një burim kryesor. Ju do të keni shumë rrugë për grumbullimin çon të tilla si blerja apo vetë-grumbullimin apo edhe fjala-e-gojës. Gjithmonë shikojmë në çdo rrugë për vlefshmërinë. Blerja çon mund të jetë një mënyrë e madhe të hidhen të filluar përpjekjet tuaja, por ata nuk mund të jenë të njëjta me cilësi të çon të fitojë nga një përpjekje të synuar.
Secrets B2B Lead Generation Këshilla Për Gjenerimi i kryeson më të mira
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • Evernote
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Blogger
  • Tumblr
Ka shumë njerëz të frustruar që nuk mund të kuptoj se si sociale faqet e mediave mund të jetë mjet i tyre më të mirë të çojë brez. Ndërsa kjo është gjithëpërfshirës dhe i shkon në shumë drejtime, të kuptojnë se qëllimi kryesor i mediave sociale është të ndihmuar njerëzit. në radhë të dytë, mendoni për faktin se ju jeni të komunikuar me klientët potencial në një mënyrë shumë më të qetë dhe unik. Tani është koha për të marrë krijuese! Një nga më të shpejtë dhe më e lehtë mënyra për të gjeneruar të çon është nëpërmjet referime për shërbimet tuaja! Duke ofruar klientëve stimuj ekzistuese për referime, të tilla si një shumë të caktuar parash zbritur herën tjetër që ata të përdorin shërbimet tuaja, do të ju lejojnë të ketë disa të çon shpejt. Kjo është një mënyrë i pagabueshëm për të marrë biznes të ri! Ju duhet për të bërë përdorimin e mediave sociale. Ajo nuk është duke shkuar larg çdo kohë së shpejti. Ajo duhet të përqafohet nga çdo marketer. Kjo mund të jetë një pjesë e madhe e strategjisë tuaj të çojë të gjeneratës. Ditët e përdorur vetëm për SEO për të përzënë trafikut në faqen tuaj te internetit janë të numëruara, kështu që ju duhet të përpiqen dhe të përqafojnë atë. Përdorni kosto-efektive reklamat. Synuar ata që janë të interesuar tashmë në kamare tuaj me reklama juaj, dhe të ofrojë atyre diçka me vlerë. Njerëzit si për të marrë sende lirë ose të zbritur, kështu marrjen e tyre për faqen tuaj te internetit në këtë mënyrë nuk do të jetë e vështirë për të bërë. Vetëm sigurohuni që ofron më shumë të mëdha i presin ata në faqen tuaj. Gjenerimin e të çon është një pjesë e rëndësishme e çdo biznesi të suksesshëm. Një biznes që nuk ka të bëjë dhe do të vdesin, dhe ju nuk dëshironi që kjo të ndodhë me ju. Ju mund të shmangur atë fat në qoftë se ju përdorni këshilla e dhënë në këtë artikull.

Share this article

Komentet janë të mbyllura.

Pin atë në Pinterest

Shperndaje kete

Share këtë post me miqtë tuaj!